Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 6 (495) 2014

Вернуться к номеру

XX ювілейна медична виставка «ГалМЕД: Здоров’я та довголіття» та V спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок»

Статья опубликована на с. 6 (Укр.)

Львiвський медичний форум

1–3 квітня у львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбувся Львівський медичний форум:

 

Організувала заходи компанія ПрАТ «ГалЕКСПО».

Форум проходив за підтримки:

— Міністерства охорони здоров’я України;

— Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Організаторами наукових заходів були:

— Українська асоціація сімейної медицини;

— Асоціація сімейних лікарів Львівщини;

— Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького;

— Українське лікарське товариство у Львові;

— КЗ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр»;

— Львівський обласний центр здоров’я;

— КЗ ЛОР «Львівська обласна наукова медична бібліотека».

Форум ставив за мету представити нові технології, матеріали, обладнання, інструментарій та фармацевтичні препарати в галузі медицини; продемонструвати сучасні методики лікування; забезпечити майданчик для обміну досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка — це заходи, які зібрали науковців, спеціалістів різних галузей медицини, представників відомих фірм-виробників. Виставка «ГалМЕД» стала ідеальним місцем для просування новинок у галузі медицини, методик лікування та передових технологій.

У рамках Форуму було проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів у галузі медицини за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників. Зокрема, 1 квітня відбулися науково-практична конференція «Актуальні питання реформування системи охорони здоров’я» та семінари: «Ефективна веб-сторінка закладу охорони здоров’я», «Розгляд основних помилок преаналітичного та аналітичного етапів в ІФА- та ПЛР-дослідженнях».

2 квітня спеціалісти мали можливість відвідати науково-практичну конференцію «Стандарти діагностики та лікування невідкладних станів у практиці сімейного лікаря» та круглий стіл «Здоров’я та довголіття».

3 квітня відбулася науково-практична конференція «Нові підходи до профілактики, діагностики та лікування легеневих захворювань».

Львівський медичний форум та науково-практичні конференції було внесено в Реєстр медичних виставок та реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 р. та затверджені Міністерством охорони здоров’я України.

На виставці відвідувачі отримали можливість ознайомитись з новинками щодо комплексного оснащення медичних установ та лабораторій, новими лікарськими брендами і сучасним медичним обладнанням від представників провідних компаній з Європи та Америки: ТОВ «Доля», ТОВ «Вектор-Бест-Україна» (Київ), ТОВ «Прем’єр-Дентал» (Львів), Торгова мережа «Медтехніка» (Львів), ТОВ «Здраво» (Київ) та ін. Вітчизняних виробників представляли: ДП «Новатор» (Хмельницький), «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури» (Львів) та ін.

Широкий асортимент фармацевтичних препаратів на виставці представили: компанія Boehringer Ingelheim (Київ), MoviHealth (Київ), ТзОВ «КРКА Україна» (Київ), компанія «Хомвіора» (Київ) та ін. Вітчизняного виробника представляли: «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (Київ), ПрАТ «Фіторія» (Харків), ТзОВ «Технологіка» (Київ), ПрАТ «Фаркос» (Київ), лабораторія натуральних технологій «Бішофіт» (Полтава) та ін.

Почесними гостями форуму та наукових заходів стали представники фонду USAID (США), зокрема д.м.н. Сем Торнквіст, які презентували проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії».

Серед експозиції V спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок» відвідувачі змогли побачити: сучасне стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; ознайомитись з послугами по оснащенню стоматологічних кабінетів і клінік та сервісного обслуговування стоматологічного обладнання. 



Вернуться к номеру