Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Осінь 2021 - час для перезапуску

 

Ми всі очікуємо, що восени цього року подія, яка лихоманила світ, буде приборкана  назавжди. Для цього існують ґрунтовні передумови,  такі як інтенсивна вакцинація населення, нарощування природнього колективного імунітету  та «бойовий»  досвід  світових  медичних систем.  Та й за біологічними  законами вірусного циклу час пригнічує активність патогену за рахунок мутацій та адаптації до нового господаря. Осінь 2021 обіцяє  суттєве зменшення обмежень і відновлення суспільної та  ділової активності.

Ми з упевненістю анонсуємо, що 6-8 жовтня 2021 традиційно «наживо» в Києві в Міжнародному виставковому центрі відбудеться головна медична подія – 30-та   Ювілейна Міжнародна медична виставка Public Health/Охорона здоров’я.

Три десятиліття поспіль Рublic Health переконливо тримає руку на пульсі вітчизняної медичної системи і  слугує найбільш авторитетною платформою  для ділових зустрічей, ознайомлення, тестування та  просування сучасного медичного обладнання та технологій, обміну досвідом фахівців медицини,  спільного знаходження рішень на  актуальні  виклики  часу. 

З  1991 року  Рublic Health  підтримує тісний зв'язок з ключовими компаніями ринку, налагоджена співпраця з провідними  медичними організаціями та фаховими асоціаціями; з року в рік вдосконалюються бізнес-заходи та  оновлюються формати ділової програми.

Лише  з початку цього століття в Public Health  взяло участь понад 1500 українських та закордонних компаній-операторів медичного ринку; відвідало понад 100 тисяч фахівців; проведено близько 1000 ділових та наукових заходів.

Традиційна експозиція медичної виставки  долучає нові сегменти, що переростають в успішні проекти,  міцно асоційовані з Public Health.

Цього року в  сучасних павільйонах  Міжнародного виставкового центру на площі 20 000 кв.м   одночасно відбудуться професійні медичні події:

  • Public Health - 30-та Міжнародна медична виставка

Відвідувачів очікує сучасне діагностичне, профілактичне та лікувальне обладнання; обладнання для екстреної медицини; акушерства і гінекології; реабілітаційне, фізіотерапевтичне обладнання та прилади; новітні медичні технології та матеріали. Провідні українські та міжнародні виробники представлять новинки продукції, можливість тестування та порівняння  пропозицій; доступні зустрічі  з керівниками компаній  та топ-менеджментом лікувальних закладів.

  • Public Health Congress & Events – Ділова програма виставки, яка   включає науково-практичні та бізнес заходи з основних напрямків медицини

 Програма готується в партнерстві з більш ніж 40 провідними медичними установами,  серед яких Міністерство охорони здоров’я України, Національна служба здоров’я України,   Національна академія медичних наук України: НАМН України, Українська військово-медична академія,  НМУ імені О.О. Богомольця, Світовий  Банк, Європейська Бізнес Асоціація  та інші. Семінари, тренінги, майстер-класи, спеціалізовані фахові школи  будуть проведені  для управлінців медицини, спеціалістів та молодшого медичного персоналу з актуальних питань охорони здоров’я. 

  • LabExpo – 2-га Міжнародна виставка лабораторного, аналітичного обладнання та технологій

Сучасний формат спеціалізованої виставки, що охоплює весь спектр обладнання, приладів  та реактивів від провідних виробників.  Навчальні та тренінгові заходи дозволять освоїти нові технології, здійснити вибір на користь ефективності та інновацій.

  • International Dental Forum-   8-ма Міжнародна виставка стоматологічного обладнання та матеріалів. Приймають участь ключові постачальники та виробники стоматологічного обладнання та інструментів. Презентації, тестування, унікальні  майстер-класи – все це очікує практикуючих лікарів та власників стоматологічних  клінік в продовж виставки.
  • MTEC Kyiv -  9-та Міжнародна виставка та конференція  медичного туризму.

Унікальна   платформа для встановлення ділових контактів у сфері медичного та оздоровчого туризму між постачальниками послуг та баєрами. На виставці представлені клініки та оздоровчі заклади з прогресивними  методами лікування за кордоном і в Україні.  Розглянуться питання акредитації медичних закладів, страхування та  маркетингу.

Професійний досвід команди, співпраця з експертною медичною спільнотою та державними структурами, міцна підтримка Hyve Group  – дозволяють нам проводити Public Health  на високому міжнародному рівні в будь-які періоди турбулентності пропонувати учасникам ефективні бізнес рішення, та сприяти трансформації медичної системи України в цілому.

Занесіть до свого календарю  найбільш очікувану медичну подію року — Public Health,  6-8 жовтня!

Статистичні дані Public Health

289 учасників, 9458 відвідувачів, 13 країн учасниць, 39 наукових та бізнес івентів

Місце проведення:

м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15, м. Лівобережна

Контакти Організатора: ДП «Прем'єр Експо» +38 044 496 86 45
 www.publichealth.com.ua

Інна Задорожня, Директор виставки, ДП «Прем’єр Експо»