Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал Том 16, №7, 2020

Вернуться к номеру

Дорогі колеги!

Міжнародний день невролога 1 грудня 2020 р. збігся з важливою подією для «Міжнародного неврологічного журналу» — ми знову увійшли в Перелік наукових фахових видань України, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії (категорія Б)! У цій знаменній події заслуга не тільки членів редакції, редакційної ради, але й авторів, які опублікували свої статті в нашому журналі. Була надрукована низка гідних робіт з неонатальної і дитячої неврології (не тільки українських авторів). Ми активно підтримуємо освітні неврологічні програми у формі вебінарів з публікаціями окремих статей у журналах. Активно функціонує рубрика «Контраверсійна неврологія». Читачі також з інтересом сприйняли новий розділ у журналі — «Наші сучасники».
Навчайтеся у вчителя, але постійно здобувайте й поновлюйте свої професійні знання, бійтеся трафаретності й рутини у своїй роботі, навчайтеся на чужих помилках і не припускайтеся своїх. Неврологія — це не тільки обсяг спеціальних знань і умінь, а й особливе клінічне мислення, що суттєво відрізняється від інших дисциплін, особливий менталітет професії, що й виділяє нас, неврологів, серед інших лікарських спеціальностей.
З нагоди Міжнародного дня невролога редакція «Міжнародного неврологічного журналу» вітає дитячих і дорослих неврологів! Бажаємо кожному з вас, дорогі колеги, здоров’я, відсутності втоми від роботи і професійної затребуваності на довгі роки!
 
Ваш професор Станіслав Євтушенко


Вернуться к номеру