Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» №5 (723), 2020

Вернуться к номеру

Міжнародна науково-практична конференція «COVID-19 та серцево-судинні захворювання і діабет: що повинен знати практичній лікар»

22 травня 2020 року у науковому онлайн просторі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «COVID-19 та серцево-судинні захворювання і діабет: що повинен знати практичній лікар». Захід було організовано за підтримки
Всеукраїнського Громадського Об'єднання «Проти Гіпертензії», Української асоціації медичної освіти, Міжнародного благодійного фонду «Видавництво Сфера», Видавничого дому «Заславський», газети «Новини медицини та фармації», журналів «Артеріальна гіпертензія» та «Міжнародний ендкринологічий журнал», медичного порталу http://www.mif-ua.com/.
З доповіддями виступили фахівці Національного наукового центру «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» АМН України, Асоціації кардіологів України, Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України, а також Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.
 
Ви маєте чудову можливість ознайомитися з більшістю виступів на youtube каналі Видивничого дому «Заславський» за посиланням
 
 



Вернуться к номеру