Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» №4 (716), 2020

Вернуться к номеру

Безперервний професійний розвиток

Шановні колеги!
Активна професійне життя лікарів триває 30-40 років, і протягом всього цього часу вони повинні постійно оновлювати свої знання.
Термін «безперервний професійний розвиток» отримав своє визнання на початку XXI ст. і був введений Всесвітньою федерацією медичної освіти з метою збереження високого рівня знань і умінь медичних працівників, а також їх постійного вдосконалення відповідно до вимог часу.
Основними завданнями атестації лікарів є оцінка виконання лікарями вимог щодо отримання післядипломної освіти в інтернатурі, підвищення їх кваліфікації та проходження безперервного професійного розвитку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 р № 302 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку фахівців в сфері охорони здоров'я». 
 
Українська Асоціація Медичної Освіти (УАМО) пропонує лікарям приймати участь у навчальних програмах онлайн. Дізнатися про майстер-класи, фахові школи, які планується провести найближчим часом, а також зареєструватися на заклад завжди можна на сторінці. Розклад занять.
Дистанційна форма навчання дозволяє лікарю підвищувати рівень професійної кваліфікації без зупинки лікувального процесу, мінімізує фінансові та часові витрати.
Переваги навчання і тестування онлайн - можливість детально вивчити матеріал і пропоновану додаткову літературу, дізнатися результат відразу ж після виконання тестового завдання, отримати сертифікат учасника в максимально короткий термін.
Звертаємо вашу увагу: бали за участь в симпозіумі нараховуються за шкалою значень      
(наказ МОЗ України № 446 від 22.02.2019).
 
Успіхів вам у оволодінні новими знаннями!


Вернуться к номеру